Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
Tárgy: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-11-02, 17:58
Orchid Black
Csak neked, s csak nekem (Évszakok)
(Only for you and only for me: Seasons)
Pulzáló, zöld burjánzás, párás örvényből, fénylándzsák döfnek át, napnak a könnyéből. Senkit nem siratnak, nem is lélegeznek, csak neked, s csak nekem, fényről énekelnek.
Felhő pamacsából, bodrosodó cseppek, bátor zuhanással, az arcunkba esnek. Féktelen vízlények, szabadságra vágynak, csak neked, s csak nekem, tündér táncot járnak.
Kristályos pillangók, lebegnek a légben, fagyos keringőben, táncolnak az éjben. Süvöltő szánkótalp, ünnep hangú hangszer. csak neked, s csak nekem, szól az éji valcer.
Ébredő évszaknak, zöldpázsit illata, hajnal harmatának, eltűnő csillaga. Nedves fűszálak közt, ébredező virág. csak terád, és énrám, mosolyog a világ.
Hangosítva Női hang előadásban: (Az előadó nem járul hozzá neve közléséhez)
A hozzászólást Sgt Garincha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-12-08, 00:57-kor.
TóthGigi likes this post
Emese100
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-11-02, 23:39
nagyon szép költemény.
Sgt Garincha likes this post
Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-11-03, 00:12
Emese100 írta:
nagyon szép költemény.
Köszönöm szépen!
Emese100
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-11-06, 22:41
akkor most itt köszönöm meg e csodálatos Verset, nagy-nagy szertettel Emese ...kár, hogy a társaink nem olvshatják e szépséget...
Emese100
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-11-10, 23:07
nem hagy nyugodni e gyönyörű vers sorsa...hogy miért nem tudott megjenni annak idején ott ahol a helye lett volna...nincs politika, trágárság stb....benne, másnak is ajánlanak -na de, haj...
sárga rigófüty magából vedlik dalát ellopták kitüntetett senkik
Emese100
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-11-11, 00:29
ez vagyok...köszi szépen.
Emese100
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-12-06, 23:48
az egyik legszebb versed...vissza visszajárok ide is, meg még egy jó párhoz...
Sgt Garincha Admin
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-12-08, 00:58
HANGOSÍTVA!
Emese100
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-12-08, 22:22
Szépen adtátok elő mind a ketten! Gratulálok!
Sgt Garincha Admin
Tárgy: Re: Csak neked, s csak nekem (Évszakok) 2022-12-08, 22:31