Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Vágyom rád 2023-01-10, 23:58 | |
| Orchid Black
Vágyom rád
Vágyom rád szüntelen, utánad szomjazom, ne gyötörj, itass meg te légy a harmatom. Árnyékok takarnak, ha nem vagy itt velem, légy a napsugaram, szép fényed add nekem. Zaklatott a szívem, kétség tép karmokkal, ölelj át lelkeddel, nyugtass meg hangoddal. Szeretni akarlak, engedd ezt meg nekem, engedd hogy öledbe, hajtsam le a fejem. Nem tudok sírni, s már nem tudok nevetni. nem tudlak téged, csak kicsit szeretni. Vedd hát el a szívem, hasznát így nem látom, érted dobog úgy is, zálogba bocsájtom. Felhőre fektetném, gyönyörű testedet, lelkemmel ölelném, át a te lelkedet. Ringatnálak téged, lágyan, bókjaimmal, elmerülnék benned, gyengéd csókjaimmal.
A hozzászólást Sgt Garincha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-01-11, 00:22-kor. | |
|
Emese100
| Tárgy: Re: Vágyom rád 2023-01-11, 00:11 | |
| látod milyen szép vers pattan ki az "ürességből" is...sokszor elgondolkodom ( s nemcsak én...),hogy vajo n mi volna a jó a versek amit ugye ajándéknba kapunk vagy azok nélkül maga az élet, de az legyen jó...persze lehetne mind2.
| |
|
Emese100
| Tárgy: Re: Vágyom rád 2023-01-11, 00:20 | |
| ...még az elején? hiányversnek olvastam , "zaklatottnak"
| |
|