|
|
| Ébressz fel | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Ébressz fel 2023-01-05, 22:56 | |
| Orchid Black
Ébressz felÉbressz fel, ez csak egy rossz álom, semmi más, ébren nyitott szemmel, már senki nem hibás. Ébressz fel kérlek, a kávé illatával, ez az álom lágyan, megöl a dalával.
Ébressz fel, engem a fagyott dermedtségből, képregény lapjain pergő szép meséből. Ébressz fel, vigyél el, el az ébrenlétbe, nem álmodott álmok, üres emlékébe [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Emese100
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-05, 23:22 | |
| | |
| | | Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-05, 23:27 | |
| csak kiesett, nem is ezt akartam, nem megy nah, nem kell ezt szépítgetni | |
| | | Emese100
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-05, 23:49 | |
| most úgy érzed, hogy nem megy...aztán menni fog...idő kell(vagy azt sem tudom mi, akarat talán)feltápászkodni abból amiben éppen egyideje lappangsz,neked sikerül biztos,és sosem tudni a múlt is(ami nem is olyan régen múlt) visszakacag terád és újra bemosolyogja magát kedvesen ráncaidba. egyébként jó, és nem is agyaltál rajta "csak kiesett" | |
| | | Sgt Garincha Admin
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-05, 23:53 | |
| Nem tudom, én pl nem vagyok ezzel megelégedve, elsem tudom mondani, valami nem jó, de nem értem, technikailag rendbe van
| |
| | | Emese100
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-05, 23:58 | |
| zaklatott hangvételű és zaklatott lelki állapotban vagy te is és ilyenkor ilyen versek születnek, írjál még hasonlókat...(persze ha jön) azt mondják hogy ezáltal megkönnyebül a lélek | |
| | | Sgt Garincha Admin
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-06, 00:04 | |
| | |
| | | Emese100
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-06, 00:08 | |
| most perpill lehet hogy nem, de jön az legyen melletted azágyban biztos van toll-notesz, gyorsan leirod,mert olyankor nem érdemes még gépet ki bekapcsolni---addig elrepül a madárka | |
| | | Sgt Garincha Admin
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-06, 00:11 | |
| telefonnal alszok, abba szoktam jegyzetet csinálni, mert azt át tudom küldeni a gépre
| |
| | | Emese100
| Tárgy: Re: Ébressz fel 2023-01-06, 00:16 | |
| á persze telefon az eszembe se jutott.én már csak füzetbe, de már rég volt az is...
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ébressz fel | |
| |
| | | | Ébressz fel | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|