Emese100
| Tárgy: ___Mintha___ 2022-12-19, 23:07 | |
| Mintha minden éjjel Kicsit meghalnék… Mintha zilált álmaimban
Nem én volnék… Elmosódott arcok, Nem létező tájak Magukkal sodornak. Dacolok velük.
Ma újra én győztem!
Pirkad. | |
|
Emese100
| Tárgy: Re: ___Mintha___ 2022-12-19, 23:11 | |
| A "Megálmodom, a múltból a jövőt" versed alatt futó hsz juttaták eszembe e régi-iciripiciri versemet, ahol s amikor (még) én győztem! | |
|
Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Re: ___Mintha___ 2022-12-19, 23:20 | |
| az álmokat irányítani kell, én minden elalvás előtt, mert az jó sokáig tart nekem, belemerülök valami fantáziába, néha ezekből később történeteket írok, van hogy egész jó jön ki a végére, persze ha le is akarom írni az még sok munkába is kerül. Na de vissza a fantáziához, az feltétlen fontos hogy nem szabad a valós eseményekből meríteni semmit, mert az agy a REM alatt, vetít, és kézenfekvő hogy olyanból áll az álom, ami közvetlen közeli, és ha a napi dolgok belekerülnek, hát, pfű, az nem jó, ezért kell elkészíteni a saját verziót mert szinte mindig a legközelebbi ingerek kerülnek be az álomba. Nem tudom ez mennyire érthető. mondok egy egyszerű példát, régen a gyerekeknek elalvás előtt mindig mesét mondtak, és amikor aludtak az álmaik a legközelebbi élménnyel foglalkoztak, meg persze a napi csínytevéssel. Na szóval ez nem fog egyik napról a másikra pikk-pakk menni ezt gyakorplni kell napról napra, és egy idő után kialakul a kontrol az álmok felett. | |
|
Emese100
| Tárgy: Re: ___Mintha___ 2022-12-19, 23:32 | |
| értem amit irtál már hogyne érteném .valamikor egy egész forgatókönyv volt a fejemben, elmondtam az estvéli imádságot, utána elkezdtem fantáziálgatni,majd szépen belealudni -
| |
|
Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Re: ___Mintha___ 2022-12-19, 23:34 | |
| | |
|
Emese100
| Tárgy: Re: ___Mintha___ 2022-12-20, 00:00 | |
| | |
|