Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Lélek tánc 2022-12-10, 00:19 | |
| Orchid Black
Lélek tánc (Nothing Else Matters)
Reggeli ködben, pislákolva ébredő, a fenyőről csöppekben, lekoppanó eső, Hallgatom hangját, még nem is vagyok ébren, Suttogást hoz a szél, a homályos légben. Ismerősnek vélem, de nem tudom mi ez, szürke egyhangúság, minden mást beszínez. Kapaszkodva görcsbe, rándul a végtelen, Tapogatózva keresem, fakuló életem. Hallgatom a távolról vonyító kutyát, a doboknak hangját, sírva szóló dudát, A Tölgykirály vigad, tündér könnyben fürdik, üveg testű, kis tündérek, daluk hozzád küldik. Táncba hívják lelkem, hogy tiéddel táncoljon, s ez a tánc ezután, egymáshoz láncoljon. Kristály hárfán szól, a lelkeknek dallama, a hangja olyan, mint egy ősöreg ballada. Elragad már végleg, eltűnik a tér is, forgószélben táncolok, lelkeddel már én is. Lebegünk e táncban, együvé olvadva, sem idő, sem tér, ezt már szét nem bonthatja.
| |
|
Emese100
| Tárgy: Re: Lélek tánc 2022-12-10, 00:45 | |
| Szép versre inspirált az eső hangja,aztán a szürke szomor eluralkodja a verset a "vonyító kutyákkal, de ezt a búbánatot a "tündérkék" megpróbálják ellensúlyozni, pozitiv kicsengéssel, "táncban lebegéssel" A tér és idő nálad is megjelenik vagy csak véletlen egybeesés ...itt is könnyezett az idő egy kicsit...most irtad? | |
|
Sgt Garincha Admin
Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
| Tárgy: Re: Lélek tánc 2022-12-10, 00:48 | |
| nem a kutya vonyításról jutott most eszembe, alig találtam meg elfelejtettem a címét, ennyire hülye vagyok már
| |
|
Emese100
| Tárgy: Re: Lélek tánc 2022-12-10, 00:50 | |
| tehát akkor nem most irtad? nem egyértelmű, mind én -szintén zenész | |
|