Tartózkodási hely : Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Humor : Vagy van, vagy nincs, opcionális
Tárgy: Színekben mondom el 2022-12-07, 23:43
Orchid Black
Színekben mondom el (Colors of soul)
Szépnek látlak, hidd el, nem hazudnék néked, Színeimből neked, adnám, én a kéket. S ha, nekem kellene, hozzád mennék kérni, Engedj színeimmel, a lelkedhez érni.
Konokul fekete, feneketlen mélység, lobogó sörényű, ében színű szépség. Bársonyos éjszaka, hulló csillag suhan, Lelked mélységébe, lelkem belezuhan.
Zöld, az óceán, mikor tajtékzik dühe, A karcsú fák lombja, mezők dús füve. S amikor lelkemmel szürkében, porladok, lelked megérint, és én zöldbe olvadok.
Miért hiszitek, kevély, irigy, a sárga? Őszi levél pompája, boglárka, bája. Érett méz, édese, citrom fanyarsága. Elbűvölt lelkem, a te lelkedre várva.
Kármin, mikor nézel, az alkonyi égre, roppanós cseresznye,kicsorduló vére. Parázsló szenvedély, hevénél, remegnék, s lelked melegénél, én is melegednék.
Zöld pázsitra lágyan, fektetlek majd téged. sárga rózsa szirmával, dicsérem szépséged, Kármin ajkaidat, csókolom könnyedén, a fekete éjben, s az égbolt kék egén.